VevoszolgálatVevoszolgálat
Kiszállítás & FizetésKiszállítás & Fizetés
WEBÁRUHÁZWEBÁRUHÁZ
Egészség és kényelem ülés közben!
Prémium minoség - svéd design
Hogyan?
TOP 30
Memory párnaMemory párna
GDPR - semmilyen személyes adatot nem kezelünk!
DinoPAD - nem csak a lúdtalp ellen!
DinoPAD - nem csak a lúdtalp ellen!
SpiderMED - aktív tartásjavító
Magyarországon kapható ülopárnák listája
Magyarországon kapható tartásjavító eszközök
A Kormány a fogyasztóvédelemrol szóló 1997. évi CLV. törvény
Általános Szerzodési és Felhasználási feltételek
AKCIÓ
SpiderMED - Aktív tartásjavító
Partnereink:
Viszonteladó
Hasznos linkek
Hogyan válasszak ülopárnát?
Hol?
Prosztata betegségei - Jóindulatú prosztata-megnagyobbodás
Sunday, February 16, 2014
forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Prosztata#Betegs.C3.A9gei

Jóindulatú prosztata-megnagyobbodás

Az idosebb férfiak egyik leggyakoribb betegsége, többnyire 45 év felett jelentkezik. A submucosus mirigyek játszanak benne fo szerepet (eltéroen a prosztataráktól). Okai jórészt a hormonális változásokban keresendoek. Gyakorisága növekszik az életkorral, a 80%-ot is elérheti a 80 év körüli férfiaknál. Fobb panaszként mind gyakoribbá és súlyosabbá válnak a kellemetlen vizelési rendellenességek. A prosztata megnagyobbodása (hyperplasia) esetén a vizelet nehezebben indul, a vizeletsugár gyengül, a vizelés gyakorivá válik – éjszaka is, a vizelési ido megnyúlik.


tovább>>>


Gerincsérvre nem megoldás a mutét
Tuesday, February 11, 2014
forrás: http://mno.hu/eletmod_egeszseg/gerincservre-nem-megoldas-a-mutet-1111150

Sokan úgy gondolják, a mutét megoldhatja a gerincsérv által okozott fájdalmakat. Almásy Csilla gerincterapeuta szerint azonban van másik út. Az MNO stábja szakemberek közremuködésével preventív jellegu gerinctréning-videót készített.

tovább>>>

Amitol bármikor fájdalom nyilallhat a hátba
Tuesday, February 11, 2014
forrás: http://mno.hu/eletmod_egeszseg/amitol-barmikor-fajdalom-nyilallhat-a-hatba-1195996

Miért fájhat a hát a divatos noi táskáktól? Mi és hogyan befolyásolhatja a hát egészségét? Hét dolog, amitol fájhat a hátunk.
A hátfájás szinte már népbetegség. Még a legegészségesebb emberek is „érzik” néha a hátukat. Mitol fájhat a hát? A Fitnea.com összeszedett hat olyan egyszeru, hétköznapi dolgot, ami nagyban befolyásolja hátunk egészségét.
(...)
Még több terhelés a hátnak

Rossz hír az ülomunkát végzok számára, hogy a hosszan tartó, egybefüggo ülés káros az egészségre. Az egész nap íróasztalnál ülok többnyire nem a helyes testtartásban teszik mindezt, amihez az is hozzájárul, hogy a gerincre 50(!) százalékkal nagyobb terhelés jut így, mint állva.

Tovább>>>

Miért fáj a hátunk?
Tuesday, February 11, 2014
forrás: http://www.eletforma.hu/test-es-lelek/miert_faj_a_hatunk/

Szinte nincs olyan felnott ember, aki ne érezte volna élete bizonyos szakaszaiban a hátfájdalmat. Az okok szerteágazóak lehetnek, a kóros testtartástól a feszültségig számtalan eredete lehet a kínzó érzésnek. A leggyakoribbakról dr. Dobos Márta, az Oxygen Medical holisztikus szemléletu ortopédorvosa beszélt.

Tovább>>>

Aranyér
Tuesday, February 04, 2014
forrás: A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Az aranyér (nodus haemorrhoidalis, hemorrhoid) egy érköteg, mely a végbélnyálkahártya alatt található. A szabályos végbélmuködéshez, a széklet tartásához, illetve a megfelelo széklet ürítési mechanizmushoz pótolhatatlan szerepe van ezen érhálózatnak, érpárnázottságnak. A végbél, illetve a végbélnyálkahártya finom ér- és ideghálózattal rendelkezik, szervezetünk egyik legérzékenyebb területe. Ha az érpárnát rögzíto kötoszövet megnyúlik, az érhálózat kitágul, az aranyeres párna lecsúszik, a végbélcsatornából eloesik, aranyeres betegségrol beszélünk.

Tovább >>>


Blog - ülopárna